Marts 2024

(Ret til ændringer forbeholdes)

Tidspunkt:

Arrangement: 

Arrangør:

Torsdag d. 7.marts kl. 13:30-16:00

Banko - Pensionist foreningen

Tirsdag d. ??. marts kl. 14:30

Gudstjeneste på Folkehuset Sabro - med hyggeligt kaffebord og kage

Folkehuset Sabro

Torsdag d. 21. marts kl. 16:30

Lav blomster i crepepapir


Kom med til forårets hyggeligste påskeworkshop, hvor du lærer at lave de smukkeste papirblomster til dit påskebord. Denne blomsterworkshop er for dig, der gerne vil have en introduktion til at skabe dine egne forårsblomster på begynderniveau.
Under workshoppen får du en grundig vejledning i at bruge det formbare italienske crepepapir og de materialer, der gør det muligt at kreere alverdens papirblomster. Papirflorist Sabrina guider dig gennem hele den kreative proces lige fra udklip af blomsterblade og bladgrønt til dekoration af crepepapir og brug af blomstertape.
Til workshoppen vil du have mulighed for at skabe op til 3 papirblomster som f.eks. påskeliljer, franske anemoner og vintergækker som du får med dig hjem. Du får skabeloner, opskrifter og teknikker som du kan arbejde videre med efter workshoppen. Alle materialer og redskaber er der sørget for, så du blot skal møde op til et kreativt frirum.
Undervejs i workshoppen vil Folkehuset Sabro give en bolle og en kop kaffe.
Sabrina er uddannet inden for kunst og kultur fra universitetet, og har i flere år arbejdet med kunstformidling og kreativ undervisning af både børn og voksne. Som lokal Aarhus-kunstner designer Sabrina papirblomster i italiensk crepepapir, hvor hver enkelt blomst er et unikaprodukt.
I Sabrinas kunstneriske virke, Art By Bilander, afholder hun kreative blomsterevents i samarbejde med både private, foreninger, institutioner og skoler. Med en del succesfulde events og kurser i bagkataloget, vil Sabrina sørge for, at I får en hyggelig og kreativ craft-oplevelse. Du kan finde Sabrinas kreationer på Instagram under @artbybilander.


Pris 225 kr.


Alle materialer og redskaber er der sørget for, så du blot skal møde op til et kreativt frirum.
Arrangeres af FO.


Tilmeld og betal direkte på www.fo.dk
under kursusnummer 24-1133


Direkte link: 

https://www.fo.dk/kurser?course=24-1133
Alle er velkommen


Se opslag - TRYK HER - PDF tryk her